Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Совет

Николче Димовски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Пецe Дојчиновски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Љупчо Петровски

Љупчо Петровски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: СДСМ и коалицијата

Back to top
Skip to content