Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Славица Најдовска-Стојковска

Претседател на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Образование: Специјалист невролог

Вработена во ЈЗУ Клиничка Болница – Битола

Back to top
Skip to content