Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Иванчо Котевски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ЛДП и ДОМ

Образование: ССС Ветеринарен техничар

Вработен во ЈКП „Комунална Хигиена“ – Новаци

Back to top
Skip to content