Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Љупчо Петровски

Љупчо Петровски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: СДСМ и коалицијата

ССС Техничко електро-енергетичар на хидро и термо постројки

Вработен во РЕК Битола

Back to top
Skip to content