Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Николче Димовски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Образование: Дипломиран елекро инженер

Вработен во СН Сообраќаен центар – Битола

Back to top
Skip to content