Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Совет

Наумче Смилевски

Наумче Смилевски

Претседател на Советот на Општина Новаци

Политичка партија: СДСМ и коалицијата

Љупчо Петровски

Љупчо Петровски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: СДСМ и коалицијата

Иванчо Котевски

Иванчо Котевски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: СДСМ и коалицијата

Пецо Спировски

Пецо Спировски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Back to top