Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Наумче Смилевски

Наумче Смилевски

Член на Советот на Општина Новаци

Политичка партија: СДСМ и коалицијата

Образование: Дипломиран инженер – Индустриски менаџмент

Вработен во РЕК Битола

Back to top
Skip to content