Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пецe Дојчиновски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Образование: ССС Градежен техничар

Пензионер

Back to top
Skip to content