Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Горан Велјановски

Член на Советот на општина Новаци

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Образование: Земјоделски факултет – Дипломиран земјоделски инженер

Вработен во Семенарство промет ДООЕЛ Скопје

Back to top
Skip to content