Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Петар Велјановски именувам за нов в.д. директор на ЈПКД Комунална Хигиена Новаци

Со одлука на градоначалникот на Општина Новаци, Љубе Кузманоски, за вршител на должноста директор на ЈПКД Комунална Хигиена Новаци е именуван Петар Велјановски.

Велјановски претходно работеше во административната служба на Општина Новаци.

Back to top
Skip to content