Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик за пријави за обука за туристички работници

Почитувани, подолу во прикачено документи ќе го најдете повикот за пријави за обука на туристички работници – 2 дел, која ќе се одржи во рамките на проектот „Жива Историја, Жива Природа 2“.

Back to top
Skip to content