Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Конкурс за објава на идејно решение број 1/2018 за Подигање на спомен обележје на загинатите војници во Првата Светска војна на т.н. Солунски фронт во с. Брод, општина Новаци – Партерно уредување и подигање на споменик на жртвите изработен од камен (20.08.2018)

Почитувани, како прикачен документ подолу го имате Конкурсот за објава на идејно решение број 1/2018 за Подигање на спомен обележје на загинатите војници во Првата Светска војна на т.н. Солунски фронт во с.Брод, општина Новаци – Партерно уредување и подигање на споменик на жртвите изработен од камен.

Back to top
Skip to content