Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик ОКР 2023

Почитувани, Општина Новаци во соработка со Агенција за вработување на РСМ (АВРСМ) објавува повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа. Можете да аплицирате во канцелариите на Агенција за вработување – Центар за вработување Битола во периодот од 01.06.2023 до 07.06.2023 година, од 08:00 до 14:00 часот.

Back to top
Skip to content