Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за организирање на Јавен увид на Урбанистички проект – Пешачка патека во с.Новаци

Почитувани, ве информираме дека Општина Новаци организира Јавен увид на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за инфраструктурна градба – пешачко рекреативна патека од населено место Новаци до Манастир „Богородица“, с.Новаци. јавниот увид ќе трае 15 дена, почнувајќи од 14.11.2023 до 29.11.2023 година.

Back to top
Skip to content