Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за одржување на 38ма седница на Совет на општина Новаци

38-ма седница на Советот на општина Новаци ќе се одржи на ден 20.11.2023 година со почеток во 12:00 часот, во просториите на општинската зграда

ДНЕВЕН РЕД

  1. Разгледување и усвојување на Записникот од 37-та седница на Совет на Општина Новаци;
  2. Разгледување и донесување на План на програма за развој на Општина Новаци за период од 2024-2026 год.;
  3. Советнички прашања.
Back to top
Skip to content