Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Набавени се два STIHL моторни тримери за потребите на ЈКП Комунална Хигиена – Новаци

Набавени се нови STIHL моторни тримери за поголема ефикасност во извршувањето на тековните активности на ЈКП Комунална Хигиена – Новаци, информираат од јавното претпријатие.

Back to top
Skip to content