Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЈКП Комунална Хигиена – Новаци со бројни активности за чистење на животната средина

„Секое населено место во општина Новаци ќе биде опфатено со овие активности со цел заеднички да создадеме една убава слика за почисти и поубави населени места.“ – истакнуваат од ЈКП Комунална Хигиена – Новаци.

Back to top
Skip to content