Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Генералниот конзул на Бугарија во Битола во посета на Новаци

Генералниот конзул на Република Бугарија во Битола, Димитар Иванов, беше во посета на Општина Новаци каде што оствари средба со градоначалникот Љубе Кузманоски.

Од Генералниот бугарски конзулат донираа 20 новогодишни пакетчиња, кои Општина Новаци им ги додели на деца од социјално-ранлива категорија.

Back to top
Skip to content