Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aкција на косење на тревните површини

Неделава константно се спроведува акција на косење на тревните површини, чистење на тротоарите и атмосферските канали низ населените места во Општина Новаци. Акцијата се спроведува со цел да ја направиме Општина Новаци да биде поубаво и посредено место за живеење.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content