Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение

Почитувани, на следниот ЛИНК го имате соопштението за јавна презентација и јавна анкета за изградба на фотоволтаична централа до 1 MW  на КП 685/2 КО Новаци, општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top