Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Солза и смеа на Културно лето Новаци

Синоќа во дворот на општината Новаци пред многубројна публика настапи театарот Солза и Смеа со хумористичната театарска претстава ТАА РЕЧЕ ДА!.
Урнебесната претстава зачинета со висока доза на хумор и смеа привлече големо внимание и интерес кај граѓаните од општина Новаци .
Воедно ова е втор настан од програмата на Културно-забавно Лето Новаци 2019 .
Ве покануваме на следниот голем настан Етно Концерт на Коњарка кој ќе се одржи на 14.07.2019 во недела на излетничкото место на река Коњарка од 11 ч .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content