Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за ангажман на Проектен менаџер и Финансиски менаџер

Општина Новаци објавува оглас за ангажирање на проектен менаџер и финансиски менаџер за потребите на проектот “Одржливо менаџирање на агро отпадот за загревање на руралните области” – AGROWCHAIN кој ќе биде имплементиран во рамките на ИНТЕРЕГ ИПА програмата за прекугранична соработка Грција – Република Македонија 2014 – 2020. Огласот го имате ТУКА.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content