Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Проодни се сите патишта во општината – снегот се чистеше и во текот на ноќта

Будно се следи состојбата со обилните врнежи од снег на територијата на Општина Новаци.

Екипите на ЈПКД “Комунална Хигиена” од Новаци задолжени за зимското одржување веќе се на терен и расчистувањето на снегот ќе продолжи и во текот на ноќта.

Back to top
Skip to content