Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Обраќање на градоначалникот Љубе Кузманоски и Д-р Живко Даскаловски

„Секоја вакцина е безбедна, вакцинацијата е за нашето добро, за добро на нашите најблиски. Тоа е единствениот начин да изградиме колективен имунитет и да ставиме крај на пандемијата со коронавирусот.” – порача градоначалникот Кузманоски.

Back to top
Skip to content