Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Документи

Прв Квартал 2021 година

Attachments

Read More

Усвоен Буџет за 2021 година

Attachments

Read More

ПОПИС 2021

Attachments

Read More

Реализација на Буџет 2020 година

Attachments

Read More

Одлуки и извештаи 2021 година

Attachments

Read More

Службен гласник 2021 година

Attachments

Read More

Предлог Буџет 2021 година

Attachments

Read More

Програми за работа

Attachments

Read More

Извештаи за работа

Attachments

Read More

Исплата на средства

Attachments

Read More

Одлуки и извештаи 2020 година

Attachments

Read More

Буџет 2020 година прв ребаланс

Attachments

Read More

Предлог буџет 2020 година

Attachments

Read More

Back to top