Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Чистење на дива депонија во Новаци

„Благодарност до сите институции особено до вработените во ЈКП “Комунална Хигиена” од Новаци кои беа вклучени во денешната акција за расчистување на оваа депонија создадена од несовесно однесување со комуналниот отпад од страна на физичко лице во Новаци.“ – рече градоначалникот Љубе Кузманоски.

Back to top
Skip to content