Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aкција на расчистување на каналите за атмосферска канализација

Во соработка со АД Водостопанство- подружница Битолско поле започнуваме со акција на расчистување на каналите за атмосферска канализација во деловите каде што се нефункционални и со вегетација.Апелираме до граѓаните да се грижат за каналската мрежа, да не ги затрупуваат, испуштаат отпадни води, фекалии и да не фрлаат отпад во истите.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content