Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик

Се известуваат сите заинтересирани млади лица, невладини организации, здруженија на млади, ученички совети, студентски совети и регистрирани облици на организирање на младите кои сакаат активно да даваат предлози, мислења, да соработуваат со Советот на општина Новаци и активно да се вклучат во јавниот живот на општината, да конкурираат на следниот ПОВИК.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content