Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за финансиска поддршка за надомест на дел од трошоците за набавка на материјали за подигање на пластеници

Почитувани,

Ве известуваме дека Градоначалникот на Општина Новаци објавува јавен повик за финансиска поддршка за надомест на дел од трошоците за набавка на материјали за подигање на пластеници за производство на зеленчукови и овошни култури за сопствени потреби.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content