Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Функцијата носи и морална одговорност.

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Во овој кризен период, ние, избраните функционери од граѓаните ја имаме таа морална обврска да покажеме солидарност и хуманост.
Како што најавив така и постапив, одговорно и достојно разликата од мојата плата до 14.500 денари за месец април ја уплатив на сметката на Солидарниот фонд за справување со Ковид-19.

Да останеме посветени до крај во борбата против коронавирусот.

#ДаБидемеСолидарни

Љубе Кузманоски
Градоначалник
Општина Новаци

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content