Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Учествувај во донесувањето на Буџетот на општина Новаци за 2022 година

Почитувани жители на општина Новаци, доколку имате некоја идеја или предлог – проект кој сакате да се реализира во наредната 2022 година, ве молиме да ни пишете преку контакт формата подолу, а службите на општина Новаци ќе го разгледаат и доколку е реално осварливо, вашата идеја или проект ќе влезе во новиот Буџет на општината за 2022 година. Ви благодариме.  0 Comments

  There are no comments yet

  Leave a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Back to top
  Skip to content