Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Урнебесната комедија „Лабуд и фамилија Мирковски“ во рамките на Културно лето Новаци 2018

Културно лето Новаци 2018 година продолжи со урнебесната комедија „Лабуд и фамилија Мирковски“ на најпопуларното драмско студио Солза и Смеа.

Претставата се одржа во салата на општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top