Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Тампонирањето на патиштата во завршна фаза

Во завршна фаза се градежните активности за тампонирање на полските патишта на територија на општина Новаци.Во целост ја реализираме Програмата за реконструкција и одржување на полски патишта за 2021 година со што обезбедуваме пристапни локални патишта за земјоделците во должина од 12 км.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content