Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

СТАРТУВА КУЛТУРНО- ЗАБАВНО ЛЕТО НОВАЦИ 2021

Почитувани граѓани,Општина Новаци и ПИКСИ СТУДИО ве информираат дека од 21.07.2021 г со првиот настан музичко шоу ИМАТ-НЕМАТ со почеток во 21ч, двор на општина Новаци стартува Културно-забавно Лето Новаци 2021г.Воедно, Ве покануваме на отворањето на Културно лето нa 21.07.2021г во 21ч, двор на општина Новаци.Сите 6 културни настани согласно програмата на организаторот ќе се одржат согласно мерките и препораките за заштита од Ковид-19 согласно надлежните институции за организирање на ваков вид на манифестации.Во летниот период што ни претстои уживајте во богатата програма што ја нуди Културно-забавно Лето Новаци 2021.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content