Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со жителите од с.Долно Агларци

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Во текот на вчерашниот ден градоначалникот Љубе Кузманоски оствари средба со жителите од с.Долно Агларци .

Се разговараше за приоритетните проекти за тековната година и за остварените активности . Заеднички се договорени идните активности кои се произлезени од барањата и потребите на локалното население за кои локалната самоуправа ќе се погрижи за нивно реализирање.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content