Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Извествување од одржан состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување на ден 07.04.2020 година во врска со донесените одлуки , решенија , превземените превентивни мерки и активности од ширење на болеста Covid-19(коронавирус) на територија на општина Новаци .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content