Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Советот за развој на Пелагонискиот плански регион ја одржа 15-та седница во Општина Новаци

Денеска во Општина Новаци, Советот за развој на Пелагонискиот плански регион ја одржа 15-та седница.

По усвојувањето на записникот од претходната седница, беа разгледани неколкуте точки на денешниот дневен ред и тоа:

– Информација за истекување на мандат и распишување на оглас за Директор на Центар за развој на Пелагонискиoт плански регион

– Разгледување и усвојување на втора предлог измена на годишен финансиски план за 2023 година на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион

– Разгледување и усвојување на предлог Акциски план за 2024 година за спроведување на Програмата за развој на Пелагонискиот плански регион 2021-2026

– Разно

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content