Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се реконструира старата продавница во с.Далбеговци

средства од Буџет на општина Новаци
изведувач МАК СТРОЈ ИНЖЕНЕРИНГ Битола

реализирано уште едно барање на жителите од с.Далбеговци

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top