Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се прави темелна реконструкција на фудбалскиот стадион во Новаци

После повеќе од 20 години се прави темелна реконструкција на фудбалскиот стадион во Новаци.

Се врши реконструкција на тоалетите и купатилата, се поставува целосно нова ограда, нови кабини за резервниот состав на фудбалерите.

Со овие зафати кои ќе се направат во овај период, Новаци ќе добие фудбалски стадион кој ќе ги задоволува критериумите и стандардите на ФФМ за сите рангови на фудбалско натпреварување.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content