Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржува рекреативниот парк Коњарка

Спортско рекреативниот парк Коњарка, како едно од најпознатите и најпосетени локации во општина Новаци, повторно е спремен да ги пречека жителите на Новаци и регионот за време на претстојните празници.

ЈПКД Комунална Хигиена – Новаци редовно се грижи овој парк да биде убава и безбедна средина за рекреација на сите посетители.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content