Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

СЕ ОБЕЛЕЖУВААТ ПЕШАЧКИТЕ ПРЕМИНИ ВО НОВАЦИ

Во рамки на активностите за подигнување на безбедноста на сите учесници во сообраќајот а особено на пешаците, ЈП “Комунална Хигиена” -Новаци отпочна со акција за обележување на пешачки премини на фрекфрентниот пат Р1311 кој минува низ Новаци.Акцијата ќе продолжи и во другите населени места во општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content