Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Решение

Почитувани, решението за пристигнатите барања – пријави по јавен повик за прибирање на барања за користење на средства од буџетот на општина Новаци за 2019 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации го имате ТУКА.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content