Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реконструкција на два детски паркови во Новаци

Во тек е реконструкција на два детски паркови во Новаци. На едната локација поставени се нови реквизити – детски играчки односно збогатена е содржината на паркот, а на другата локација на влезот во Новаци во тек е комлетно реконструирање. Средствата се обезбедени од буџетот на Општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content