Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

РАСПОРЕД ЗА ТЕРЕНСКА РЕВАКЦИНАЦИЈА ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека од утре 13.08.2021г ( петок) започнува теренската РЕВАКЦИНАЦИЈА на територија на општина Новаци согласно утврдените термини и време .13.08.2021 година( ПЕТОК)с. Новаци, с.Мегленци, с. Арматуш, с. Грумази и с. Гнилеж од 08-10 часот (во здравствена амбуланта во Новаци)с. Рибарци од 10 – 10:30 часот (во училиште)с. Гнеотино од 10:30 – 11 часот (во амбулантно возило на сред село)с. Брод од 11 – 11:30 часот (во амбулантно возило на сред село)с. Бач, с. Добровени, с. Скочивир и с. Сливица од 11:30 – 12:30 часот (во училиштете во с. Бач)с. Живојно од 12:30 – 13:30 часот (во училиште)16.08.2021 година(ПОНЕДЕЛНИК)с. Добромири од 08 – 09 часот (во училиште)с. Долно Агларци од 09 – 09:30 часот (во амбулантно возило на сред село)с. Горно Агларци од 09:30 – 10 часот (во амбулантно возило на сред село)с. Далбеговци од 10 – 10:30 часот (во амбулантно возило на сред село)17.08.2021 година(ВТОРНИК)с. Ореово и с. Паралово од 08 – 08:30 часот (во амбулантно возило на сред село во с. Ореово)с. Маково и с. Орле од 09 – 09:30 часот (во амбулантата во с. Маково)с. Рапеш, с. Брник од 09:30 – 10 часот (во амбулантно возило на сред село во с. Рапеш)с. Зович од 10:30 – 11 часот (во амбулантно возило на сред село)с. Старавина, с. Будимирци од 11:30 – 12 часот (во амбулантата во с. Старавина)с. Градешница од 12 – 12:30 часот (во амбулантно возило на сред село)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content