Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Протокол за организација на работни состаноци

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Протокол за организација на работни состаноци, обуки, курсеви и семинари, дел од Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот.

Повеќе на 👉 vlada.mk/protokoli-koronavirus

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content