Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ПРЕТПРАЗНИЧНО Н❤️ВАЦИ! 🎄🎅🌟⭐️

Новогодишната магија започна да се чувствува во Општина Новаци.

Елката, украсите, декорациите, светилките се предвесник на прекрасниот период кој ни следи за новогодишните и божиќните празници.

Нека новогодишната магија ни претставува симбол на единство, љубов и поддршка, заеднички одбележувајќи го влезот во Новата Година.

Покрај новогодишното украсување во соработка со основното училиште направена е и програма за децата од нашата општина:

26.12 – 11 ч. – Новогодишен базар во ЦОУ „Славко Лумбарковски“ во Новаци

27.12 – 10 ч. – Новогодишна приредба „Дедо Мраз меѓу нас“ во ЦОУ „Славко Лумбарковски“ во Новаци

– подарување на новогодишни пакетчиња за дечињата од страна на градоначалникот Стевче Стевановски

28.12 – 11 часот – Новогодишна приредба „Изгубената снегулка“ во големата сала на Општина Новаци

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content