Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пренаменето на тениското игралиште во повеќенаменско во с.Добромири

Извршена е пренамена на тениското игралиште во повеќенаменско во с.Добромири.Младите од Добромири добија реконструиран спортски терен за мал фудбал, ракомет и кошарка.Наскоро се започнува со санација на ракометното игралиште во дворот на училиштето.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content