Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

По повод 8-ми Март, дечињата од”БАМБИ”ги изненадија вработените од понежниот пол од општинската администрација

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

По повод 8-ми Март, дечињата од Центарот за ран детски развој “БАМБИ” од Новаци со свои ракотворби пријатно ги изненадија вработените од понежниот пол од општинската администрација во Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content