Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на регионална депонија во Љубљана

Седумчлената делегација од Општина Новаци кои ја посетија Општина Хрпеље Козина во рамките на нивниот престој во Словенија ја посетија најголемата регионална депонија во Љубљана каде се одлага сметот од 56 општини со вкупно 800 000 жители во Словенија. Овој центар за третман на комуналниот отпад е еден од најсовремените и најдобро организираните во Европа.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content