Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ПЕТОК “ЗЕЛЕНА НАФТА ” ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Почитувани земјоделци !

Ве извествуваме дека во петок 09.08.2019 г во дизперзираната канцеларија на МЗШВ во општинската зграда во Новаци (I-кат ) во работно време од 08:30 -15:30 ч ЌЕ СЕ ДОДЕЛУВААТ КАРТИЧКИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА МЕРКАТА “ЗЕЛЕНА НАФТА”

Секој земјоделец кој има пријавено субвенции за градинарски и полјоделски култури, овошни и лозови насади за 2018 година е корисник на мерката за „зелена нафта“.

Подигнувањето на картичките мора да биде лично со лична карта

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content